Kőburkolat fajták

Kőburkolat fajták
Kőburkolat fajták
kőburkolat fajták ismertetésénél a cégünk által forgalmazott és felhasznált anyagokat szeretnénk bemutatni, természetesen csak felületesen, hiszen napjainkban díszítőkő felhasználásra több ezer (!) fajta természetes követ lehet beszerezni világszerte, ezek ismertetése pedig messzemenően meghaladja lehetőségeinket.
A galériákban látható kőburkolat típusok között szerepelnek azok az anyagok, amelyek telephelyünkön megtekinthetőek és azonnal megvásárolhatóak nagytáblás formában, de olyan anyagok is megtalálhatóak, melyeket rendelésre tudunk behozni olasz partnereinktől, akik a világ minden tájáról importálják az alapanyagot.
Amennyiben egy anyag elnyerte tetszését, vagy esetleg nem találja közöttük az Önnek megfelelőt, keressen minket elérhetőségeinken, hogy árajánlatot adhassunk. Az Olaszországban található készletekről rendszeres látogatásaink alkalmával fotókat készítünk, megrendelés előtt azonban mindig bekérjük partnerünktől az adott táblák képeit, hogy Ügyfeleink pontosan azt kaphassák, amit látni szeretnének.

Kültéri és beltéri kőburkolat fajták

Márvány
Gránit
Mészkő
Onyx
Terrazzo
Cégünk alapvetően a fent látható kőburkolat fajták kereskedelmével és kivitelezésével foglalkozik. A márványok, gránitok és mészkövek nagytáblás és méretre vágott formában rendelhetőek, az onyx táblában kerül értékesítésre. Az ötödik csoport, a terrazzó, valójában műkő, mégis ide tartozik, mert cégünk előre gyártott terrazzó lapok forgalmazásával és helyszíni, öntött terrazzó készítésével is foglalkozik. Az ok, amiért a terrazzó burkolat is ide került az, hogy ugyan műkő, de az alkotóelemei természetes kövek, márvány és mészkőzúzalék felhasználásával készül.
A márvány, gránit és onyx táblák egyaránt és kivétel nélkül Olaszországból érkeznek, ahogyan sokféle mészkő fajta is, de a mészkő esetében fontos kiemelni az itthon bányászott süttői és tardosi mészköveket, amelyek méltó helyüket foglalják el kivitelezéseinkben.
A galériákban szereplő fotókkal kapcsolatban nagyon fontos kihangsúlyozni, hogy a márvány, a gránit, a mészkő és az onyx természetes kövek, melyek akár tömbön belül is változhatnak, tehát a fotó csak tájékoztatást ad arról, hogy az adott anyag nagyjából hogyan nézhet ki, milyen a karaktere, az alapárnyalata, a struktúrája, de az aktuális készletről mindig kérje ki kollégáink véleményét és kérjen tájékoztatást az éppen elérhető készletről.
 
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek
8:00-tól 16:30-ig