Kő asztallap

Kő asztallap
Kő asztallap
Kő asztallap, intarziás asztal, bútorbetét készítése az általunk forgalmazott vagy Megrendelőink által biztosított márvány, gránit, mészkő vagy onyx anyagokból.
Legyen szó egy kerti grillsütő melletti nagyobb pultról, a nappaliban egy dohányzóasztalról, egy díszbútorról, a kő mindig ideális megoldás.
Amennyiben az asztallap nagyobb igénybevételnek lesz kitéve (pl.: a kerti grillsütő mellett), akkor mindenképpen a gránitot javasoljuk, hogy a rákerülő zsírok, olajok ne okozhassanak kárt, foltokat a felületen.
Ha egy szép dohányzóasztal vagy egy bútorbetét mellett döntünk, bártan válasszunk a szebbnél szebb márványok közül, akár egy egész nagy asztallap legyen az, akár egy míves, vízsugaras vágással készült márvány intarzia.
Tekintse meg referencia fotóinkat vagy látogasson el hozzánk és válasszon anyagaink közül!

Gránit asztallap

Akárcsak a konyhai munkalap esetén, kő asztallap készítésekor is a gránit a legpraktikusabb megoldás. A gránit adottságainál fogva a legellenállóbb a természetes kövek közül, így bátran készíthetünk belőle akár ebédlőasztalt is, nem kell aggódni, hogy a lecsöppenő, kiömlő ételek, italok kárt tesznek benne vagy bármilyen foltot hagynak rajta. Ebből adódóan kiválóan alkalmazható mind kültéri, mind pedig beltéri használatra. Manapság a világ minden tájáról a legkülönfélébb, legváltozatosabb anyagok elérhetőek gyönyörű rajzolattal és struktúrával, így biztosak lehetünk benne, hogy az általunk választott gránit asztallap a lakás méltó dísze lesz.
Tisztán tartása a kőburkolatokhoz hasonlóan célszerűen semleges tisztítószerrel történik, felületének szépségét pedig egy évente egyszer megismételt impregnálással örökérvényűvé tehetjük.
nagytáblás gránit asztallap rozsdamentes lábakkal
nagytáblás gránit asztallap
rozsdamentes lábakkal
Splendor Gold gránitlap tagozatos élmegmunkálással
Splendor Gold gránitlap
tagozatos élmegmunkálással
intarziás gránit asztallap
intarziás gránit asztallap

Márvány asztallap

A márvány asztallap vagy márványasztal választásakor célszerű a napi felhasználáson gondolkozni először. Ebédlőasztalként kompromisszumos megoldás lehet, tekintve, hogy az évente ismételt impregnálás és a gondos takarítás mellett is foltosodhat, mattulhat a rákerülő agresszívebb ételektől, italoktól (pl.: ecet, paradicsomszósz, olaj, vörösbor, kóla, kávé stb.). Pontosan emiatt a márvány kültéri felhasználásra csak korlátozottan alkalmas, maximum akkor javasolt, ha fedett helyre kerül, ahol nem csak a csapadéktól, hanem a napsugaraktól is védve van.
A márvány felhasználását inkább bútorbetétként, dohányzóasztalként, tárgyalóasztalként,  esetleg bárpultként javasoljuk. Kis odafigyeléssel (pl.: tálca, poháralátét használata) megelőzhetőek azok apróbb balesetek, hogy egy kellemes esti borozgatás után ki akarja az ember dobni a márványasztalt.
Természetesen az ilyen jellegű foltosodás egy újrapolírozással gyönyörűen javítható, így ez a veszély ne tartson vissza senkit a márvány asztallap választásától, hiszen kínálatunkban számtalan gyönyörű márványt találnak melyek közül biztosan lesz néhány, amelyik pontosan az Önök házába kívánkozik.
mészkő és márvány asztallap intarziával
mészkő és márvány
asztallap intarziával
intarziás márvány bútorbetét
intarziás márvány bútorbetét
márvány bútorbetét
márvány bútorbetét
márvány bútorbetét fózolt illesztésekkel
márvány bútorbetét
fózolt illesztésekkel
Mátrix asztal gérvágott illesztésekkel
Mátrix asztal
gérvágott illesztésekkel
intarziás asztallap márványból
intarziás asztallap
márványból

Intarziás asztal

A kő asztallap készítés csúcsa, a lakás egyértelmű ékszere. Az intarziás asztal, amely egy szép, fából készült, faragott lábakon álló csoda, amit büszkén fog mutogatni vendégeinek. Az intarziás asztal készítésekor egyértelműen a nemesebb márványokat, esetleg onixokat preferáljuk, hiszen egy ilyen asztalt senki sem akar majd egy terítővel elrejteni vagy bármilyen tárggyal letakarni.
Természetesen nem csak asztalt készíthetünk így, hanem régi bútorok, tálalószekrények fedlapját is díszítheti egy gyönyörű, intarziás betét.
Új intarziás asztal készítése, gyártása mellett vállaljuk az Ön régi, sérült, lemattult asztalának felújítását, teljes javítását is.
Somogyvámos, Krisna völgy - új oltár intarziás fedlap
Somogyvámos, Krisna völgy
új oltár intarziás fedlap
az asztal oldalán végigfutó gyönyörű virágmotívumok
az asztal oldalán végigfutó
gyönyörű virágmotívumok
faragott lótusz, intarziás betéttel az oltáron
faragott lótusz, intarziás
betéttel az oltáron
egy klasszikus kisméretű asztallap
egy klasszikus kisméretű asztallap
Emperador Dark,  Botticino és Nero Assoluto tökéletes kombinációja
Emperador Dark, Botticino és Nero
Assoluto tökéletes kombinációja
fehér tulipánminta Verde India zöld márvány alapban
fehér tulipánminta Verde India
zöld márvány alapban
intarziás asztalbetét
intarziás asztalbetét
intarziás asztal gyönyörű virágmintával
intarziás asztal gyönyörű virágmintával
török travertin és tardosi vörös párosítása
török travertin és tardosi vörös párosítása
 
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek
8:00-tól 16:30-ig