Beltéri kőburkolat

Beltéri kőburkolat
Beltéri kőburkolat
Beltéri kőburkolat területén az anyagválasztás tekintetében jóval nagyobb szabadsággal rendelkezünk, mint a kültéri kőburkolatok esetében, hiszen a beltéri kőburkolat ellentétben kültéri társával, nem kell, hogy az időjárás viszontagságainak ellenálljon. Fontos azonban figyelembe venni az igénybevétel mértékét, ugyanis a burkolattal szemben támasztott elvárások jelentősen különböznek egy magánházban vagy pedig egy bevásárlóközpontban. Egy lakásban vagy családi házban szinte bármelyik márvány, gránit vagy mészkő felhasználható, mindössze a forgalmasabb helyeken (konyha, fürdőszoba, előszoba) célszerű jobban átgondolni az anyagválasztást, tekintettel arra, hogy a puhább kövek hamarabb sérülhetnek, fényüket elveszíthetik.
Amennyiben a kiválasztott kőburkolatok beltérre kerülnek, szolgáltatásunk igény szerint teljes körű, aljzatbeton készítésétől, az esetlegesen szükséges kiegyenlítési és szigetelési munkákon át, a nagytáblás vagy méretre vágott kőanyag beszerzésén keresztül, a padlóburkolat kivitelezéséig. A legtökéletesebb végeredmény érdekében a lerakott és kifugázott padlóburkolat csiszolása és impregnálása sem maradhat el.

Beltéri kőburkolatok

Padlóburkolat
Mozaik burkolat
Kandalló burkolat
Konyhai munkalap
Kő asztallap
Mosdópult
Megrendelőink igényeihez a legmagasabb fokon igazodva, a padlóburkolat természetesen nem kizárólag márvány, gránit vagy mészkő lapokból, táblákból készülhet, vállaljuk műemléki és új mozaik burkolat gyártását, felújítását is. A nagy gondossággal, előre legyártott, tört márvány és mészkő darabkákból, aprólékosan kirakott, akár egészen részletgazdag mintákat tartalmazó mozaik burkolat méltó dísze bármilyen családi háznak.
Legyen akár egy klasszikus formájú, téglából épített, vagy a manapság divatos, modern kandalló, a legkülönfélébb kőanyagok alkalmazása kandalló burkolat gyanánt elengedhetetlen. A kandalló burkolat kifejezés természetesen sokrétű, érhetünk alatta egy sima kandalló párkányt, de egész falfelületet takaró, nagytáblás kőburkolatot is.
Manapság rengeteg féle természetes és szintetikus anyagot használnak konyhai munkalap vagy mosdópult gyártására, azonban a legelegánsabb és legtartósabb a kőburkolat választása.
Konyhai munkalap esetén lehetőség szerint gránitot válasszunk, míg egy mosdópult esetén megengedett és elterjedt a márványok és mészkövek alkalmazása.
A kő asztallap egy külön kategóriát képez, hiszen a napi használati értéke kisebb, mint például egy konyhai munkalap esetén, viszont mindenképpen a lakás díszévé válhat, pláne ha az adott kő asztallap nem csupán egy sima márványlap, hanem egy szép, ízléses kőintarzia is egyben.
Amennyiben felkeltettük érdeklődését és szeretné kőburkolatának készítését tapasztalt szakemberekkel végeztetni, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Nyitvatartás
Hétfő-Péntek
8:00-tól 16:30-ig