Főoldal

Hidegburkolat készítés megrendelőink által biztosított vagy általunk szállított márvány, gránit, mészkő, terrazzó vagy kerámia anyagokból.
1991-ben alakult cégünk fő tevékenységi köre az építőipari kivitelezésen belül a nyugat-európai szintű igényes, magas színvonalú hidegburkolat készítése hazai és import anyagok alkalmazásával, mely burkolatok bankok, irodák, uszodák, gyógyászati épületek, ipari létesítmények, üzletközpontok, villa épületek, magánházak és lakások padlózatát, illetve falait díszítik. A kivitelezés mellett márvány és gránit anyagok, nagytáblák beszerzésével, kereskedelmével is foglalkozunk.
Felismerve az építőiparban és annak ránk vonatkozó, hidegburkolat szegmensében az utóbbi években jelentkező magas szintű igényeket, új, kiváló minőségű burkolatok, intarziák készítésére is felkészültünk, valamint a régiek felújításával is állunk megrendelőink rendelkezésére.
A hidegburkolatok készítése mellett, a hazánkban az elsők között bevezetett, olasz módszert alkalmazó padlócsiszolás végzéséhez a legmagasabb szintű felszereléssel, gépekkel rendelkezünk, így éves kapacitásunk meghaladja a 100.000 m2 – t.
Kőburkolat
Kerámia burkolat készítése
Padlócsiszolás
Kővágás
Vízsugaras vágás
Medence burkolás
A hidegburkolás, padlóburkolási munkák mellett vállaljuk konyha- és mosdópultok egyedi, terv szerinti kialakítását, kivitelezését és beépítését.
A hidegburkolat készítése természetesen nem merül ki a kőburkolat kivitelezésében, vállaljuk bármilyen szintű kerámia burkolat készítését, de a medence burkolás területén is komoly referenciákkal rendelkezünk.
A piaci elvárásoknak megfelelően cégünknél 2004-ben bevezetésre került és azóta is működik az MSZ EN ISO 9001:2001-es szabványnak megfelelő minőségirányítási rendszer.
2008 tavaszától egy nagyobb beruházás keretében szolgáltatásunk színvonalát a vízsugaras vágás tovább növelte, köszönhetően az üzembe állított, újonnan vásárolt gépünknek, amivel a 3.850 bar nyomásra sűrített víz és a gránáthomok keverékével bármilyen formát, mintát vághatunk a legkülönfélébb anyagokból.
A vízsugaras vágás precizitásának köszönhetően a márvány, gránit, mészkő mintás, intarziás hidegburkolat mellett, a kerámia burkolat készítése során felmerülő vágási problémák is megoldhatóak az anyagok sérülése nélkül.
Vágási és termelési kapacitásunk bővítése és szolgáltatásunk színvonalának további emelése érdekében 2014-ben vásároltunk egy korongos hídvágó gépet, melynek segítségével a kőtáblákat, lapokat precízen, pontosan és költséghatékonyan tudjuk feldolgozni.
Amennyiben cégünk felkeltette az Ön érdeklődését, kérjük, forduljon hozzánk bizalommal, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.
 
Nyitvatartás
Hétfő-Péntek
8:00-tól 16:30-ig